zondag 1 april 2012

Welkom op onze site

Beste bezoeker van de think... ABVV-website,

Wellicht bent u een collega, een sympathisant of gewoon een nieuwsgierig iemand. In ieder geval hebben we jouw interesse gewekt en daar is het ons om te doen.


Een stukje geschiedenis voor de jongere werknemers: door de reorganisaties in de jaren 90 en door de sociale onrusten in 2005, is de sterkste vakbond van ons bedrijf -het ABVV- monddood gemaakt en bijna volledig van het toneel verdwenen. De nieuwe delegatie wil nu opnieuw starten met een schone lei. Wat gebeurd is, is gebeurd. Streep eronder.
We kijken niet meer achterom. Wij kijken vooruit, de toekomst tegemoet… Wij zullen trachten op een juiste manier, door sociaal overleg, oplossingen aan te reiken.

Ons logo: iedereen die bij ons werkt zal zeker een vertrouwd gevoel hebben met ons logo. Zo is de website herkenbaar voor jullie & kunnen we anoniem zaken publiceren die de buitenwereld niet aangaan.

Werking website: het is de bedoeling dat jullie langs deze weg voldoende geïnformeerd worden. Wij vragen jullie om enkele persoonlijke gegevens (link: ”insturen personeelsgegevens") door te geven.

  • Insturen personeelsgegevens

  • Met die informatie kunnen we jullie gericht contacteren, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken voor desbetreffende zaken. Hoe meer mensen hun gegevens doorspelen, hoe meer mensen we telkens kunnen bereiken, hoe meer ideeën we kunnen samenbrengen.

    Rethink! Remember?

    Meldpunt: via ons meldpunt (Push the red button) kunnen jullie ons op een gemakkelijke manier contacteren. Heb je vragen, problemen, … stuur dit allemaal naar ons door. Wij kanaliseren de meldpunten, proberen oplossingen te zoeken of leggen ze voor op syndicale vergaderingen. Wij, de ABVV-delegatie, nemen het voor jou op. We publiceren geen enkele naam, zodat niemands privacy geschonden wordt.

    Op de site vinden jullie ook heel wat info. Zo zijn de ploegkalenders per ploeg beschikbaar, de loonlijst, schoolvakanties en heel wat vakbondsaangelegenheden. Kortom… hou deze site in de gaten.

    En bedenk…

    think… ABVV


    Stem op lijst 3