maandag 22 februari 2021

VIVIUM: nu enkel digitaal.

Vivium lanceert deze week een website: mijngroepsverzekering.vivium.be. Dankzij deze nieuwe website kunnen jullie vanaf nu je persoonlijke gegevens online raadplegen.

Op mijngroepsverzekering.vivium.be vind je:

· een bevattelijk overzicht van je verzekerde waarborgen; (Hoeveel is er al gespaard voor uw aanvullend pensioen en welk aanvullend pensioenkapitaal kunt u verwachten als er verder wordt gespaard? Waar hebben uw begunstigden recht op als u voor uw pensioen overlijdt? Voor welk bedrag komt Vivium tussen als u arbeidsongeschikt wordt?)
· je meest recente benefit statement in pdf- formaat;
· antwoorden op tal van vragen via hulpschermen en een rubriek Veelgestelde vragen;
· een zone waar je jouw privé e-mailadres kan meegeven zodat Vivium na je actieve dienst bij Stora Enso Langerbrugge contact kan houden tot en met de uitkering van je aanvullend pensioen.

Op 18/02/2021 vertrok er vanuit Vivium een welkomstmail naar je mailadres op het werk. Vanuit deze mail kan je een eerste maal aanloggen op de site van Vivium.
Gelieve dan ook je persoonlijke mailadres aan te vullen in je profiel. Vanaf dat ogenblik ontvang je een e-mail van Vivium telkens er een update van je groepsverzekering beschikbaar is en dit op alle beschikbare e-mailadressen (zakelijk en/of privé).

Op mijngroepsverzekering.vivium.be/communicatiekit vind je meer informatie over deze nieuwe site.

De papieren benefit statements komen hierdoor ook te vervallen. Het is dus de bedoeling dat je deze documenten vanaf nu zelf van de website gaat afhalen wanneer je de mail van Vivium ontvangt.

Via mijngroepsverzekering.vivium.be kan u de stand van uw groepsverzekering raadplegen:

U meldt zich aan met uw eID, met itsme, of met beveilingscode, net zoals bij Tax-on-web.